Dorești să devii un specialist în nutriția umană?

Published: 23.05.2022
15:00
on-line
înregistrare prealabilă

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” invită absolvenții universităților la o întâlnire on-line cu tema „Dorești să devii un specialist în nutriția umană?”. Evenimentul va avea loc în data de 9 iunie 2022, cu începere de la ora 15:00, în format on-line pe platforma Google Meet. 

În calitate de invitați vor fi cadre științifico-didactice din cadrul Departamentului Medicină Preventivă al USMF „Nicolae Testemițanu” și specialiști în nutriție, iar la final participanții vor putea adresa întrebări. Pentru a participa la întrunire, trebuie să accesați linkul: meet.google.com/nwu-vtjs-anr

Activitatea se înscrie în Planul de acțiuni al USMF „Nicolae Testemițanu” privind orientarea profesională și ghidarea tinerilor în alegerea viitoarei profesii și este organizată în scopul promovării programului de master Nutriție umană. În acest an, Universitatea va lansa un nou program de master – Nutriție umană, la care vor putea aplica absolvenții USMF „Nicolae Testemițanu”, dar și ai instituțiilor cu specializare în tehnologia alimentară, siguranța alimentelor, veterinărie, sport și kinetoterapie, biologie și chimie, după obținerea diplomei de licență.

Add to Calendar 2022-06-09 12:00:00 2022-06-09 12:00:00 Dorești să devii un specialist în nutriția umană? Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
on-line
Nutriție umană
program de master

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii