Expoziția Internațională de Creativitate și Inovație – EXCELLENT IDEA 2022

Published: 06.09.2022
21 - 
09:00
ASEM, în Blocul F (str. Bănulescu-Bodoni, 59) și în Blocul A (str. Bănulescu-Bodoni, 61)
Înregistrare prealabilă

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanuˮ din Republica Moldova în comun cu Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic al Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM) și Academia de Științe a Moldovei organizează prima ediție a Expoziției Internaționale de Creativitate și Inovație – EXCELLENT IDEA 2022

Evenimentul se va desfășura în perioada 21-23 septembrie curent, la  ASEM, în Blocul F (str. Bănulescu-Bodoni, 59) și în Blocul A (str. Bănulescu-Bodoni, 61).

Scopul expoziției constă în informarea societății despre noutatea, importanța și beneficiile creativității și inovațiilor la nivel național și internațional, contribuția  substanțială la dezvoltarea științei și inovării, stimularea implicării tinerilor în activitățile de cercetare, sporirea calității vieții, motivarea creativității pe tot parcursul vieții, precum și crearea oportunităților de aplicare a ideilor noi.

Direcții de prezentare a proprietății intelectuale:

Propunerile de participare trebuie să conțină date conform Anexei 1, precum și încadrarea în domenii, conform Anexei 2. Prezentarea invenției poate fi făcută sub formă de produs, înregistrări video și poster. 

Domenii: știinţe medicale, știinţe inginereşti şi tehnologii, știinţe ale naturii, știinţe agricole, știinţe sociale şi economice, știinţe umaniste.

Termeni pentru prezentarea materialelor:

Taxa de participare este acoperită de Universitate.   

Dosarele urmează a fi evaluate de un juriu format din inventatori și cercetători specializați pe fiecare categorie.

Câștigătorii vor fi menționați cu diplome, medalii și premii. 

 

Persoană de contact: Eugenia Groza, tel.069742520.

Add to Calendar 2022-09-21 05:00:00 2022-09-21 05:00:00 Expoziția Internațională de Creativitate și Inovație – EXCELLENT IDEA 2022 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
expoziţie
EXCELLENT IDEA 2022

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii