Congresul Național cu participare internațională al Asociației Stomatologilor din Republica Moldova, ediția a XX-a

Published: 22.09.2022
23 - 
09:00
Centrul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu. 25)
Necesită rezervare
Free

 

 

„Inovații științifice în stomatologie’’ este genericul Congresului Național cu participare internațională al Asociației Stomatologilor din Republica Moldova, ajuns la ediția a XX-a. 

Evenimentul va avea loc în zilele de 23 și 24 septembrie 2022, cu începere de la ora 9:00, în Sala polivalentă a Centrului Sociocultural Universitar al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” (str. Nicolae Testemițanu, 25).

La Congres vor fi abordate subiecte actuale din domeniul stomatologiei: Aspecte de terminologie și clasificare a bolii parodontale, erori și complicații în stomatologie și chirurgia dento-alveolară, terapia regenerativă prin injectarea autoplazmei trombocitare, avansare de sedare conștientă folosind inhalosedarea cu Peroxid de Azot, stomatologie esențială: stomatologie estetică anterioară de zi cu zi, simplă și ușoară, îmbunătățirea țesuturilor din jurul implanturilor, tehnici noi ș.a.

Evenimentul va întruni specialiști notorii din Republica Moldova, România și Portugalia.    

Add to Calendar 2022-09-23 06:00:00 2022-09-23 06:00:00 Congresul Național cu participare internațională al Asociației Stomatologilor din Republica Moldova, ediția a XX-a Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii