Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană: studii inter și pluridisciplinare

Published: 30.09.2022
07 - 
11:00
on-line
în baza invitației

Catedra de filosofie și bioetică a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în parteneriat cu Centrul Național de Bioetică, organizează conferința ştiințifică internațională cu genericul „Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană: studii inter și pluridisciplinare”, ediția a V-a. 

Evenimentul se va desfășura în zilele de 7 și 8 octombrie curent, cu începere de la ora 11:00, în format on-line. Link-ul de conectare a fost transmis nemijlocit doar participanților. 

La forum vor fi abordate subiecte de actualitate din diverse domenii ale științei și filosofiei, ce reflectă problemele sănătății umane în condițiile societății din prima jumătate a secolului al XXI-lea. Lucrările conferinței vor cuprinde trei secții unde vor fi prezentate rapoarte pe profil tematic: Medicina și societatea între realizări și probleme presante; cadrul spiritual și asigurarea calității vieții, bunăstării și siguranței în sănătate și viața și sănătatea omului contemporan din perspectivă multidimensională. 

La conferința științifică vor participa specialiști notorii din Republica Moldova, România, Ucraina și alte țări. Se estimează participarea a circa 70 de persoane. 

Lucrările evenimentului se vor desfășura în limbile română, engleză, rusă și franceză.

Add to Calendar 2022-10-07 08:00:00 2022-10-07 08:00:00 Sănătatea, medicina și bioetica în societatea contemporană: studii inter și pluridisciplinare Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
online
Catedra de filosofie și bioetică
Filosofie
bioetică

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii