AIR Antreprenorial la USMF „Nicolae Testemițanu”: instruire teoretică și practică cu oameni de afaceri și manageri

Published: 14.11.2022
16:15
Aula „Nicolae Eșanu” (str. Nicolae Testemițanu, 20)
intrare liberă

bannerAsociația Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova în colaborare cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” invită mediciniștii să descopere istoriile de succes ale antreprenorilor și managerilor de top, care reprezintă companii cu experiență ce operează la nivel internațional. 

Evenimentul va avea loc în data de 16 noiembrie 2022, cu începere de la ora 16:15, în Aula „Nicolae Eșanu” a universității noastre (str. Nicolae Testemițanu, 20). 

Profesioniștii în domeniul farmaceutic și managementul serviciilor de sănătate – Vasile Cazacu, director general la compania „Balkan Pharmaceuticals” și Petru Chițanu, directorul Clinicii „Sante” – vor descrie sectoarele în care activează, vor vorbi despre propria experiență profesională, de asemenea vor veni cu recomandări și oportunități pentru tinerii ambițioși. 

Proiectul AIR Antreprenorial oferă studenților din Republica Moldova posibilitatea de a cunoaște istoriile de succes ale oamenilor de afaceri și managerilor de talie internațională, să afle informații utile și interesante despre modul în care teoria se transpune în practică, să beneficieze de recomandări și soluții pentru dezvoltare profesională. Ulterior, AIR Antreprenorial își propune organizarea de internshipuri pentru studenții din Republica Moldova în cadrul companiilor din România (membri AIR sau parteneri) și finanțarea proiectelor „start-up pentru tineri”, pe bază de concurs.

Asociaţia Investitorilor din România a fost fondată în anul 2018, cu sprijinul Ambasadei României în Republica Moldova. Încurajarea mediului de afaceri la nivel local și regional, atragerea noilor investiții private din România și implementarea bunelor practici europene se numără printre obiectivele strategice ale AIR. Fiind cea mai reprezentativă asociație a investitorilor români în Republica Moldova, AIR contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri din țară, la armonizarea dialogului între autorități și mediul de business. Investitorii din România, membri AIR, promovează exemple de guvernanță corporativă, de corectitudine și transparență în business – practici implementate cu succes în statele Uniunii Europene. În cadrul politicii de responsabilitate social corporativă, membrii AIR finanțează proiecte sociale, educaționale și culturale, în beneficiul tuturor cetățenilor Republicii Moldova.

Add to Calendar 2022-11-16 14:15:00 2022-11-16 14:15:00 AIR Antreprenorial la USMF „Nicolae Testemițanu”: instruire teoretică și practică cu oameni de afaceri și manageri Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii