„Actualități în contactologie și tratamentul inflamațiilor suprafeței oculare”: conferință

Published: 24.11.2022
14:30
Sala de conferințe a Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime”, str. Alecu Russo, 11/2, or. Chișinău
intrare liberă

 

Catedra de oftalmologie și optometrie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Societatea de Ortokeratologie și Managementul Miopiei și Societatea de Glaucom și Inflamații Oculare din Republica Moldova vor organiza Conferința cu genericul „Actualități în contactologie și tratamentul inflamațiilor suprafeței oculare”.

Evenimentul va avea loc în data de 30 noiembrie, ora 14:30, în Sala de conferințe a Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” (str. Alecu Russo, 11/2, or. Chișinău).

La conferință vor fi făcute referințe la informații de actualitate din domeniul  contactologiei și vor fi abordate subiectele: rolul terapeutic al lentilelor de contact, afectarea suprafeței oculare ș.a.

Conferința este destinată studenților din anii III și IV ai Facultății de Optometrie, cadrelor didactice și medicilor oftalmologi.

Add to Calendar 2022-11-30 12:30:00 2022-11-30 12:30:00 „Actualități în contactologie și tratamentul inflamațiilor suprafeței oculare”: conferință Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
Catedra de oftalmologie şi optometrie
miopie
oftalmologie
optometrie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii