Conferința studenților, rezidenților și tinerilor cercetători în anesteziologie și terapie intensivă „In Memoriam Profesorul Valeriu Ghereg”

Published: 20.02.2023
08:30
Sala de conferințe a Institutului de Medicină Urgentă, Blocul administrativ, etajul II (str. Toma Ciorbă, 1)
Free

Catedra de anesteziologie și reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg” a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează Conferința studenților, rezidenților și tinerilor cercetători în anesteziologie și terapie intensivă cu genericul „In Memoriam Profesorul Valeriu Ghereg”, ediția a XVIII-a. 

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 februarie 2023, cu începere de la ora 8:30, în Sala de conferințe a Institutului de Medicină Urgentă, Blocul administrativ, etajul II (str. Toma Ciorbă, 1). Limbile de comunicare vor fi româna și engleza.

În cadrul conferinței vor fi prezentate cercetările științifice elaborate de către studenți, medici rezidenți și studenți-doctoranzi, sub îndrumarea unui mentor. Lucrările vor fi evaluate și apreciate de un juriu specializat în domeniu.

Mai multe detalii vedeți în Program

Add to Calendar 2023-02-25 06:30:00 2023-02-25 06:30:00 Conferința studenților, rezidenților și tinerilor cercetători în anesteziologie și terapie intensivă „In Memoriam Profesorul Valeriu Ghereg” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferința „In Memoriam Prof. Valeriu Ghereg”
Catedra de Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii