Conferința științifică anuală „Cercetarea în biomedicină și sănătate:  calitate, excelență și performanță”, ediția 2023

Published: 10.04.2023
18 - 
14:00
Sala polivalentă a Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25)
Necesită rezervare
Înregistrare prealabilă

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va desfășura Conferința științifică anuală Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță în perioada 18-20 octombrie 2023, în cadrul Zilelor Universității.

În acest an, conferința va fi anticipată de un eveniment ce va prezenta primul deceniu de activitate al Centrului Universitar de Simulare în Instruire Medicală (CUSIM). Astfel, în data de 17 octombrie, în contextul marcării acestei aniversări va fi organizată o sesiune cu genericul „CUSIM – 10 ani de activitate”.

Conferința științifică anuală va fi inaugurată în data de 18 octombrie, cu începere de la ora 14:00, în cadrul ședinței solemne a Senatului universitar, ce va avea loc în Sala polivalentă a Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25). Manifestarea va continua cu sesiuni ținute de profesori invitați de peste hotare, cu genericul State of the Art Lectures, începând cu ora 16:00. Tot aici va fi prezentată expoziția „Realizări în domeniul cercetării și inovării în anul universitar 2022-2023”.

Joi, 19 octombrie, cu începere de la ora 8:30, vor avea loc simultan 26 de sesiuni științifice pe 8 profiluri tematice. În aceeași zi, începând cu ora 15:00, participanții vor lua parte la un șir de cursuri educaționale și workshopuri medicale conform înregistrării prealabile.

Zilele Universității vor culmina cu Gala Laureaților în data de 20 octombrie, începând cu ora 15:00, unde vor fi premiați învingătorii concursului „Impactul activității de cercetare”. Totodată, în acest an va fi lansat concursul „Cel mai activ conducător științific”, ce va include două nominalizări: Cel mai activ conducător științific la Conferința anuală și Cel mai activ conducător științific în realizarea tezelor de doctor

Membrii comunității universitare se pot înregistra la lucrările Conferinței științifice anuale, la cursuri educaționale și workshopuri medicale începând cu 4 mai și până la 14 septembrie 2023. 

Pagina web a Conferinței va fi lansată pe 4 mai curent. Rezumatele vor fi aplicate în perioada 4 mai - 4 iunie. Decizia Comisiei de recenzare a rezumatelor va fi anunțată după 10 iulie pe pagina web a Conferinței.

Add to Calendar 2023-10-18 11:00:00 2023-10-18 11:00:00 Conferința științifică anuală „Cercetarea în biomedicină și sănătate:  calitate, excelență și performanță”, ediția 2023 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Conferință științifică anuală, 2023
CUSIM
zilele universității
calitate, excelență și performanță

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii