Congresul Internațional al Societății de Pediatrie din Republica Moldova, ediția a VIII-a

Published: 30.01.2024
06 - 
9:00
Sala polivalentă a Complexului Sociocultural Universitar, str. Nicolae Testemițanu, 25
înregistrare prealabilă

La Chișinău se desfășoară lucrările Congresul Internațional de Pediatrie, ediția a VIII-a, cu genericul „Pediatria – specialitate multidisciplinară”. Forumul este organizat de Societatea de Pediatrie din Republica Moldova de comun cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Institutul Mamei și Copilului, sub auspiciul Ministerului Sănătății. 

Evenimentul se desfășoară în perioada 6-8 iunie 2024, în format hybrid: la data de 6 și 7 iunie lucrările vor fi susținute în Sala polivalentă a Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 27), începând cu ora 9:00; în data de 8 iunie congresul va continua online.

Programul congresului include sesiuni plenare, simpozioane, discuții și prezentări la standurile expoziționale cu tematica: probleme de asistență medicală copiilor și adolescenților, alergologie și imunologie pediatrică, cardiologie pediatrică, cercetare în pediatrie, endocrinologie pediatrică, gastroenterologie, hepatologie și nutriție, genetică medicală, pneumologie pediatrică, nefrologie pediatrică, neuropediatrie și neuropsihiatrie pediatrică, neonatologie, reumatologie pediatrică ș.a.

Subiectele ce vor fi abordate de către personalități în domeniul pediatriei din Lituania, Turcia, România, Republica Libaneză, Serbia, Ucraina și Republica Moldova țin de progresul actual în domeniile vizate la nivel național și mondial, schimb de experiență și, implicit, ameliorarea calității acordării asistenței medicale populației.

Congresul este creditat cu 25 credite de EMC prin ordinul MS nr. 474 din 30.05.2024, iar participarea este gratuită!

Pentru audierea lucrărilor din ziua a treia a congresului, vă puteți înregistra accesând link-ul: 

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_CcD4YZAAQn6Wd7diyiQP2w

Program

Add to Calendar 2024-06-06 06:00:00 2024-06-06 06:00:00 Congresul Internațional al Societății de Pediatrie din Republica Moldova, ediția a VIII-a Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate
medicina
pediatrie
Societatea de Pediatrie din Republica Moldova
congres

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii