„Intervenții psihoterapeutice bazate pe dovezi care și-au dovedit eficiența în tratamentul patologiilor endocrine, cardiovasculare și oncologice”: prelegere științifică

Published: 15.05.2024
11.00
Sala Senatului (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165)
Necesită rezervare
Free

Catedra de sănătate mintală, psihologie medicală și psihoterapie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează prelegerea științifică cu tema „Intervenții psihoterapeutice bazate pe dovezi care și-au dovedit eficiența în tratamentul patologiilor endocrine, cardiovasculare și oncologice”.  Evenimentul va avea loc pe data de 17 mai 2024 în Sala Senatului (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165), între orele 11:00 și 13:00.

Activitatea este desfășurată în cadrul proiectului moldo-elvețian MENSANA – „Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova”. Prelegerea va fi ținută de către profesorul universitar Daniel David, rector al Universității Babeș-Bolyai din orașul Cluj-Napoca, România.

Participarea este gratuită, dar necesită înregistrare prealabilă pe https://forms.gle/cdFovxBA6wc3DbiW6 , în limita locurilor disponibile. 

Pentru informații suplimentare scrieți un mesaj pe adresa de e-mail: suport.ccsm@gmail.com

Daniel David este profesor certificat la Institutul „Aaron T. Beck” în psihologie clinică şi psihoterapie (ştiinţe cognitive clinice) la Universitatea Babeş-Bolyai (UBB), director fondator al Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie din cadrul UBB și preşedinte al International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health. 

În prezent este profesor asociat la Icahn School of  Medicine at Mount Sinai, New-York, SUA, şi directorul programului de cercetare la Institutul Albert Ellis din New York, SUA –  o instituție de referinţă la nivel internaţional pentru cercetarea şi practica în psihoterapie şi sănătate mintală. De asemenea, a fost membru al Scientific Review Group in Social Sciences  European Science Foundation. În anul 2017 a fost ales preşedinte al Asociaţiei Psihologilor din România, iar din 2022 este membru corespondent al Academiei Române și membru al Academiei Europene (Academy of Europe).

usmf
Catedra de sănătate mintală, psihologie medicală și psihoterapie
mensana

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii