”American Medical Speaker Program”

Published: 15.10.2024
12 - 
08:00
bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165
Necesită rezervare
Free

În perioada 12-17 octombrie 2024, la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” se vor afla într-o vizită de lucru specialiști din Statele Unite ale Americii: Laura Ann Roberts, conferențiar universitar, dr. șt. med., expert în consiliere psihologică de la Colegiul „Herbert H. Lehman”, Universitatea City din New York; Emiliya Zhivotovskaya, asistent universitar, doctor în psihologie medicală, Saybrook University, Pasadena, California, director general și fondator al ”The Flourishing Center” și al Centrului pentru Educație Pozitivă; Shimon Mazor, specialist în medicina virtuală privind sănătatea mintală, cofondator și director de marketing (CMO) al FloatVR.

Programul va include participarea speakerilor la Congresul internațional „Dincolo de granițe: Uniți pentru sănătatea mintală”, vizite de lucru la Catedra de sănătate mintală, psihologie medicală și psihoterapie, și susținerea de către profesorii invitați a lecțiilor publice pentru specialiști în domeniu și medici rezidenți.

Vizita specialiștilor internaționali se va desfășura în cadrul proiectului American Medical Speaker Program, finanțat de U.S. Department of State, ce are ca scop transferul de cunoștințe, îmbunătățirea abilităților practice și consolidarea capacităților de cercetare și predare ale personalului științifico-didactic.

Add to Calendar 2024-10-12 05:00:00 2024-10-12 05:00:00 ”American Medical Speaker Program” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
universitate
American Medical Speaker Program
Sănătatea mintală

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii