Conferință națională privind screeningul de col uterin

Published: 04.12.2015
Free

În data de 4 decembrie curent se va desfășura Conferința comună a Asociațiilor profesionale ale specialiștilor din medicina de familie, obstetrică și ginecologie, anatomie patologică din Republica Moldova, cu genericul ”Screening-ul de col uterin”. Evenimentul va avea loc în sala de conferințe a Spitalului Clinic Republican, începând cu ora 11:00.

 

La forum sunt invitați să participe conducători și specialiști din cadrul instituțiilor medico-sanitare de asistență medicală, din spitalele raionale și republicane, reprezentanți ai Direcției Sănătate a Consiliului municipal Chișinău, ai Direcției Sănătate și Protecție Socială a UTA Găgăuzia, ai Universității de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu”, Colegiului Național de Medicină și Farmacie ”Raisa Pacalo”, Centrului de educație medicală continuă a personalului medical și farmaceutic cu studii medii.

 

Conferința este organizată cu suportul CSD ”Health Care” din Ucraina și Moldova. Pentru mai multe detalii vizualizați Dispoziția Ministerului Sănătății nr. 696 d din 01 decembrie 2015.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii