Congres Internațional al Societății pentru Studiul și Combaterea Durerii din Moldova

Published: 20.10.2016
Free

În perioada 20-22 octombrie 2016 se va desfăşura cel de-al II-lea Congres Internațional al Societății pentru Studiul și Combaterea Durerii din Moldova și cursurile Comitetului european pentru educare în anestezie (ediția a XI-a, modulul V), care vor avea loc la Palatul Confederației Naționale a Sindicatelor, str. 31 August 1989, nr. 129.

 

Evenimentul se va desfăşura cu începere de la ora 08:00 şi va dura până la 17:00, iar numărul estimativ de participanți este de 200 de persoane.

 

Congresul va fi unul multidisciplinar, unde vor fi abordate teme ce țin de cercetarea clinică și fundamentală a nocicepției și durerii (fiziologie, farmacologie, tehnologie, educare și cooperare internațională). Totodată, vor fi organizate conferințe referitor la durerea acută și cronică (diverse tipuri și entități clinice) în sensul evaluării, diagnosticului, tratamentului farmacologic, nonfarmacologic şi de reabilitare.

 

Manifestarea va întruni invitaţi din România, Ucraina, Israel, Marea Britanie, Franţa, Slovenia, precum și specialiști din țară: anesteziologi-reanimatologi, neurologi, medici de familie, medici interniști, oncologi, chirurgi, ortopezi-traumatologi, neurochirurgi, psihiatri, kinetoterapeuți ș.a.

 

Menţionăm că evenimentul este organizat de Catedra de anesteziologie și reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg” a USMF „Nicolae Testemițanu”, Societatea pentru Studiul și Combaterea Durerii din Moldova, Societatea de Anesteziologie și Reanimatologie din Moldova, Federația Europeană de Durere, asociațiile de profil din România și Ucraina.

 

Mai multe detalii vedeţi în Program.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii