Delegație din Estonia la USMF ”Nicolae Testemițanu”

Published: 09.09.2014
Free

În perioada 9-13 septembrie 2014, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie ”Nicolae Testemițanu” va fi gazda unei delegații de la Universitatea din Tartu, Estonia. Vizita este organizată în cadrul proiectului ”Cooperarea moldo-estoniană în medicina sportivă pentru promovarea standardelor europene în învățământul medical”, implementat de Universitatea din Tartu în perioada 2013-2015.

Delegația va fi reprezentată de dr. Eve Unt, șef clinică Medicină sportivă și reabilitare medicală, coordonator de proiect, prof. Vahur Ööpik, dr. Agnes Mägi, dr. Maie Tali, dr. Nadežda Ignatjeva, dr. Madis Rahu.

În data de 10 septembrie, reprezentanții vor participa la Conferința științifico-practică ”Actualități în medicina de reabilitare și cea sportivă”, desfășurată în cadrul Zilelor Sănătății la Moldexpo. Unul dintre obiectivele proiectului la care vor lucra echipele ambelor universități va fi dezvoltarea unui nou curriculum în medicina sportivă.

Pe durata vizitei, oaspeții vor avea întruniri cu secretarul de stat și ministrul sănătății al Republicii Moldova, vor vizita Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală și Complexul turistic ”Orheiul vechi”.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii