Şcoala de toamnă în domeniul nanotehnologiilor și ingineriei biomedicale 2015

Published: 20.09.2015
Free

În perioada 20-24 septembrie 2015 se va desfășura Şcoala de toamnă moldo-japoneză în domeniul nanotehnologiilor şi ingineriei biomedicale. Evenimentul este organizat de Academia de Ştiinţe a Moldovei, Universitatea Tehnică a Moldovei și Centrul Naţional de Studiu şi Testare a Materialelor.

Acest eveniment oferă o oportunitate inedită tinerilor cercetători, studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor, care studiază fizica corpului solid, electronica, microelectronica şi nanoelectronica, ingineria biomedicală, biologia, medicina sau domeniile conexe, de aşi aprofunda cunoştinţele în aceste domenii.

Subiectele principale:

  • Nanotehnologii şi nanomateriale

  • Bioinginerie medicală

  • Metode de cercetare a nanomaterialelor

  • Nanodispozitive pentru biomedicină

  • Securitate nucleară

Prelegerile vor fi prezentate în limba engleză de profesori şi cercetători din Republica Moldova şi de peste hotare. Printre beneficiarii cursului se va regăsi un grup de studenţi din Japonia. La finele şcolii de toamnă, vor fi înmânate diplome de participare.

Şcoala de toamnă va avea loc la Universitatea Tehnică a Moldovei, str. Studenților, 9/7, Corpul de studii nr. 3, Aula 3-208.

Cererile de participare şi CV-urile se vor expedia la adresa de e-mail m_eduard_y@yahoo.com, până în data de 10 septembrie 2015.

Pentru mai multe detalii accesați:

http://me.utm.md/files/Materials/application_form_RO_2015.doc.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii