Stomatologi din SUA în vizită la USMF ”Nicolae Testemițanu”

Published: 20.03.2016
Free

În perioada 12-20 martie 2016, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu” va găzdui o delegație de la Universitatea Carolina de Nord (UCN), SUA, formată din medici stomatologi: Dr. Burton Horwitz, Dr. Stephen Mackler, Dr. Danny Mora, Dr. Felicia Swinney, Dr. Nazir Ahmad, precum și 5 studenți.

 

Fiind divizați în patru echipe, aceștia vor acorda ajutor medical gratuit copiilor orfani de la Internatul din Străşeni, timp de cinci zile. Totodată, medicii americani vor ţine cursuri pentru studenţii de la Facultatea de Stomatologie şi vor participa la mai multe întrevederi oficiale, inclusiv cu administrația Universității noastre.

 

Vizita se va desfășura în contextul misiunii umanitare a medicilor stomatologi din SUA şi a parteneriatului de colaborare dintre Şcoala Dentară a UCN din Chapel Hill şi USMF “Nicolae Testemiţanu”.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii