Primul simpozion al medicilor rezidenți în reabilitarea medicală

Published: 01.12.2017
Free

Catedra de reabilitare medicală, medicină fizică și terapie manuală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează, în data de 1 decembrie curent, primul simpozion al medicilor rezidenți în reabilitarea medicală.

La eveniment vor participa membrii Societății Specialiștilor în Reabilitare Medicală și Medicină Fizică din Republica Moldova, care vor prezenta și vor discuta cu rezidenții aspectele de evaluare şi de aplicare a metodelor de tratament în reabilitarea medicală.  Vor fi abordate și metodologiile de aplicare a câmpului magnetic în tratamentul de reabilitare medicală, testarea ADL şi calitatea vieţii, diagnosticul clinico-funcţional şi diferenţial al sindromul umărului dureros  ş.a.

Simpozionul va avea loc în Sala de conferinţe a Spitalului Republican al Asociației Curative Sanatoriale și de Recuperare, et. 2 (str. Drumul Viilor, 34), cu începere de la ora 13:00.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii