Abordarea nanotehnologică a cancerului de piele

Published: 24.11.2017
Free

În data de 24 noiembrie 2017, Catedra de tehnologie a medicamentelor a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” va organiza un workshop cu genericul Sisteme nanotransportoare topice pe bază de silice mezoporoasă pentru terapia locală a cancerului cutanat. Activitatea va avea loc în cadrul proiectului de cooperare științifică și tehnologică dintre Academia de Științe a Moldovei și Autoritatea Națională pentru Cercetare Științifică și Inovare din România (ANCSI).

La eveniment vor participa cinci cercetători de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” și doi cercetători de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, România, iar invitat special al evenimentului este dr. Jose Esteban Peris Ribera, profesor universitar la Disciplina de tehnologie farmaceutică, Facultatea de Farmacie a Universității din Valencia, Spania.

Atelierul va avea loc în incinta Blocului didactic nr. 2, Facultatea de Farmacie, et. 2, aula nr. 9, (str. Mălina Mică, 66), cu începere de la ora 9:00.

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii