Se caută lideri pentru o lume fără tuberculoză

Published: 23.03.2018
09:30
IMSP Institutului de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, (str. C. Vîrnav, 13)
Free

În data de 23 martie curent, Catedra de pneumoftiziologie a USMF „Nicolae Testemițanu” va organiza o conferință științifică intitulată „Se caută lideri pentru o lume fără tuberculoză.”

La eveniment vor fi discutate subiecte cu referire la realizarea Programului național de control al tuberculozei pentru anii 2016-2020, auditul sistemului de control al tuberculozei în Republica Moldova, imunoprofilaxia tuberculozei la etapa actuală, impactul diabetului zaharat asupra evoluției tuberculozei pulmonare, intensitatea intoxicației endogene la pacienții cu tuberculoză pulmonară cu rezistență primară și secundară la medicamentele antituberculoase.

Conferința are drept scop sporirea calităţii serviciilor medicale prin dezvoltarea, promovarea și implementarea tehnologiilor moderne de diagnostic și de tratament, precum și perfecționarea nivelului profesional al medicilor și farmaciștilor.

Evenimentul se va desfășura în incinta IMSP Institutului de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, (str. C. Vîrnav, 13, or. Chișinău), începând cu ora 9:30.

Conferință științifică
evoluției tuberculozei
tuberculoză pulmonară
imunoprofilaxia tuberculozei

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii