Distinși Profesori!

La mulți ani, distinși Profesori!

Published: 05.10.2018

FelicitareDragi profesori, stimați colegi,

Cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului, Vă adresăm cordiale felicitări, urări de bine și sănătate, forțe creatoare, bunăstare și multe performanțe!

Aportul Dumneavoastră la dezvoltarea învățământului superior medical și farmaceutic este de o valoare inestimabilă, iar contribuția pe care o aveți în prosperarea societății este demnă de toată admirația.

Vă suntem profund recunoscători și Vă mulțumim pentru profesionalism, responsabilitate, munca cu abnegație și pentru activitatea desfășurată, zi de zi, în instruirea a zeci de generații de medici și farmaciști.

Vă dorim să continuați misiunea nobilă cu aceeași inspirație și dăruire, iar satisfacția personală să Vă fie pe măsura așteptărilor. Să Vă bucurați de respectul și aprecierea studenților și a discipolilor Dumneavoastră, iar eforturile să Vă fie prețuite la justa valoare.

Să ne trăiți mulți ani, scumpi profesori!

Cu profund respect,                                            

Ion Ababii, rector al USMF „Nicolae Testemițanu”,

dr. hab. șt. med., profesor universitar,

academician al AȘM

La mulți ani, Distinși Profesori!
felicitare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii