„Influența calității produselor alimentare asupra sănătății”: Atelier de lucru în limba franceză
- 144 просмотра
Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemitanu”, cu susţinerea Agenției Universitare a Francofoniei, desfăşoară, în ziua de 28 noiembrie curent, un atelier de lucru cu genericul „L’influence de la qualité des produits alimentaires sur la santé” (Influența calității produselor alimentare asupra sănătății).
Evenimentul va avea loc în Sala roșie, etajul 3, Blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), ora 14:00.
Acțiunea este organizată în parteneriat cu Catedra de igienă generală a USMF „Nicolae Testemițanu” şi CRU din cadrul Universității Tehnice din Moldova (UTM) şi face parte din campania de informare și sensibilizare despre importanța alimentației corecte, inițiată de Polul de Excelență, Sanătate, Nutriție și Securitate Alimentară, susținut de AUF.
Atelierul va avea drept obiectiv principal schimbul de informații, experiențe și păreri cu privire la calitatea produselor alimentare, alimentația corectă și sănătoasă, în special, la tineri. La masa rotundă vor participa studenți, profesori şi responsabili din cadrul filierelor francofone USMF „Nicolae Testemitanu”, precum şi ale universităților partenere: UTM şi Universitatea Agrară de Stat din Moldova.
Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.
Comentarii