Sepsisul și șocul septic - noi definiții și multirezistența la antibiotice

Published: 05.02.2019
10:30
Sala de conferințe (205), Blocului didactic central, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165.
Free

În data de 8 februarie, Catedra de boli infecţioase a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va organiza seminarul științific cu genericul ,,Sepsisul și șocul septic - noi definiții și multirezistența la antibiotice’’.

Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 10:30, în Sala de conferințe (205) din incinta Blocului didactic central (bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 165).

Seminarul va fi moderat de Adrian Streinu-Сercel, doctor în ştiinţe medicale, profesor universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București, membru-titular al Academiei de Științe Medicale din România.

Evenimentul are drept scop familiarizarea  medicilor clinicieni şi a cadrelor didactice cu ultimele tendințe în managementul sepsisului, precum şi abordarea tematicii tangenţiale - multirezistența la antibiotice.

Forumul va întruni peste o sută de specialiști.

usmf
Catedra de boli infecţioase
sepsisul
antibiotice
multirezistenta

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii