Lecții publice privind proprietatea intelectuală pentru studenții-doctoranzi

Published: 08.04.2019
09 - 
15:00
USMF „Nicolae Testemiţanu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165)
Free

În zilele de 9 și 10 aprilie curent, Departamentul Știință al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” vă invită la două lecţii publice, organizate de Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI) a Republicii Moldova.

Lecțiile vor avea loc la USMF „Nicolae Testemiţanu”, în Sala de ședințe 205, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165), cu începere de la ora 15:00.

Programul lecțiilor:

Marţi, 9 aprilie 2019 - „Protecţia proprietăţii intelectuale (invenţii, drept de autor etc.)”;         

Lector – Petru Grosu, specialist principal, Secţia de examinare, Direcţia Brevete, AGEPI.

Miercuri, 10 aprilie 2019 - „Proprietatea intelectuală ca instrument de valorificare a rezultatelor cercetării”;

Lector - Andrei Moisei, consultant principal, Secţia de instruire, Direcţia  Comunicare şi Relaţii Internaţionale, AGEPI.

Activitățile fac parte din Programul de instruire avansată în cercetare al  Şcolii doctorale în domeniul științelor medicale a USMF „Nicolae Testemiţanu” și prezența este obligatorie pentru toți studenții-doctoranzi.

La eveniment sunt invitați profesorii, conferenţiarii și asistenţii universitari, cercetătorii ştiinţifici şi cei interesaţi de subiectul proprietăţii intelectuale (invenţii, mărci, modele şi desene industriale, drept de autor ș.a.).

 

 

Add to Calendar 2019-04-09 12:00:00 2019-04-09 12:00:00 Lecții publice privind proprietatea intelectuală pentru studenții-doctoranzi Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
lecție publică
proprietatea intelectuală
studenți-doctoranzi
cadre didactice

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii