Delegaţie a Şcolii Medicale din Statul Virginia, SUA, în vizită la USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 12.04.2019
21 - 
10:00
Blocul didactic nr. 4, bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, 194B
Free

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemițanu” va fi vizitată, în perioada 21-26 aprilie 2019, de către profesorul Martin Brian de la Eastern Virginia Medical School (EVMS), Statele Unite ale Americii, în vederea trasării perspectivelor de colaborare între cele două instituţii de învăţământ superior medical.

Astfel, în data de 22 aprilie, la ora 10:00, oficialul american va întreprinde o vizită de studiu la Catedra de medicină socială și management sanitar „Nicolae Testemițanu”, în contextul schimbului de experiență și perspectivelor de colaborare în domeniul cercetării. Ulterior, va fi organizată o vizită la Departamentul Știință, în vederea cooperării în cadrul proiectelor de cercetare și de formare continuă a abilităților de cercetare. În aceeași zi, profesorul american va avea o întrevedere şi cu administrația USMF „Nicolae Testemițanu”.

De asemenea, profesorul Brian se va deplasa, în scop de documentare, la Clinica Universitară Stomatologică, la Muzeul de anatomie, la Centrul Universitar de Reabilitare Medicală, la Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală şi la Clinica Universitară de Asistență Medicală Primară. Programul vizitei mai prevede studii de familiarizare la bazele clinice ale Universităţii: Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime” şi Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Add to Calendar 2019-04-21 07:00:00 2019-04-21 07:00:00 Delegaţie a Şcolii Medicale din Statul Virginia, SUA, în vizită la USMF „Nicolae Testemițanu” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Catedra de medicină socială și management sanitar
Eastern Virginia Medical School
Clinica Universitară Stomatologică
Muzeul de anatomie
Centrul Universitar de Reabilitare Medicală
Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală
Clinica Universitară de Asistență Medicală Primară

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii