Actualități și perspective de dezvoltare a neuroreabilitării la adulți și copii

Published: 13.05.2019
12:00
Centrul Republican de Reabilitare pentru copii, str. Grenoble, 147
Free

În data de 17 mai curent, Catedra de reabilitare medicală, medicină fizică și terapie manuală a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va desfășura conferința națională cu participare internațională Actualități și perspective de dezvoltare a neuroreabilitării la adulți și copii.

Evenimentul va avea loc la Centrul Republican de Reabilitare pentru copii (mun. Chișinău, str. Grenoble, 147), între orele 12:00-16:00.

Invitat special la conferință va fi profesorul Onose Gelu, doctor în științe medicale la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, România, președintele Societății Române de Neuroreabilitare, președintele Societății române de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro-Medulară.

La conferință vor participa cca 120 de specialiști din țară și de peste hotare.

Add to Calendar 2019-05-17 09:00:00 2019-05-17 09:00:00 Actualități și perspective de dezvoltare a neuroreabilitării la adulți și copii Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
Catedra de reabilitare medicală, medicină fizică și terapie manuală
neuroreabilitare
cadre didactice
adulți
copii
actualități
perspective

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii