Kinetoterapia în sistemul de reabilitare medicală

Published: 15.10.2019
12:00
Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport, Sala de conferinţe, oficiul 136 (str. A. Doga, 22)
Free

Catedra de reabilitare medicală, medicină fizică şi terapie manuală a Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova va organiza, în data de 8 noiembrie curent, Conferința națională cu participare internațională cu genericul Kinetoterapia în sistemul de reabilitare medicală.

Evenimentul se va desfășura în incinta Universităţii de Stat de Educație Fizică și Sport, Sala de conferinţe, oficiul 136 (str. A. Doga, 22), între orele 12:00-16:30.

Forumul este organizat pentru specialiști în reabilitarea medicală, fiind axat pe metodele kinetoterapeutice aplicate în diferite patologii ale sistemului nervos și ale celui osteoarticular. În total, se preconizează participarea a circa 170 de persoane.

Invitaţi speciali la conferinţă sunt personalităţi notorii în domeniu din România: Ioan Sorin Stratulat, conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa”, Iaşi, Marius Neculaeș, lector, şi Paul Lucaci, asistent, ambii de la Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuzaˮ din Iași, şi Ionuț Ciprian Gospodin, kinetoterapeut la Spitalul ,,Euroclinic”, Rețeaua de sănătate Regina Maria, București. 

Mai multe detalii vedeţi în Program.

 

Add to Calendar 2019-11-08 10:00:00 2019-11-08 10:00:00 Kinetoterapia în sistemul de reabilitare medicală Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Catedra de reabilitare medicală, medicină fizică și terapie manuală
kinetoterapie
reabilitare medicală
terapie manuală
medicina fizică

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii