Acreditarea Unității de Epidemiologie Clinică la USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 30.10.2019
05 - 
9:30
Blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu”, sala nr. 408
Responsabilii de proces

O delegație a Rețelei Unice de Epidemiologie Clinică Internațională Francofonă va vizita Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova în perioada 4-6 noiembrie curent, în vederea acreditării Unității de Epidemiologie Clinică (UEC) a instituției noastre.

Din componența delegației vor face parte profesorii: Doina Azoicăi, Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași, Cristian-Răsvan Băicuș de la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din București și Pierre Duhaut, Universitatea din Picardie „Jules Verne”, Franța.

Întrunirea membrilor UEC cu echipa de evaluatori internaționali va avea loc în data de 5 noiembrie, cu începere de la ora 9:30, în sala 408, Blocul didactic central (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 165).



 

Add to Calendar 2019-11-05 07:30:00 2019-11-05 07:30:00 Acreditarea Unității de Epidemiologie Clinică la USMF „Nicolae Testemițanu” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
unitatea de epidemiologie clinică
acreditare internațională

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii