Expoziția internațională specializată „Infoinvent”

Published: 20.11.2019
20 - 
11:00
Pavilionul Central al CIE „Moldexpo" (str. Ghioceilor, 1)
Free

În perioada 20-23 noiembrie, în incinta Centrului Internațional de Expoziții ,,Moldexpo”, se va desfășura Expoziția internațională specializată „Infoinvent”, ediţia a XVI-a, organizată de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și Agenția Națională pentru Cercetare şi Dezvoltare.

Ceremonia de deschidere a evenimentului va avea loc la 20 noiembrie, ora 11:00, în Pavilionul Central al CIE „Moldexpo" (mun. Chișinău, str. Ghioceilor, 1).

La expoziție vor participa aproximativ 80 de instituții și întreprinderi, tineri creatori și inventatori din Republica Moldova, România, Belarus, Polonia, Italia, Coreea de Sud, Malaysia, Vietnam, Franța ș.a., care vor prezenta la standurile expoziționale peste 400 de invenții, produse și servicii inovative și creative, proiecte inovaționale și de transfer tehnologic ș.a.

Lucrările participanților vor fi expuse în cadrul a cinci compartimente: invenții, soiuri de plante și design industrial; produse și servicii inovative; proiecte de inovare și de transfer tehnologic; creația tinerilor și industrii creative. În cadrul expoziției este prevăzut și un program adițional de manifestări, ce include conferințe, seminare și ateliere de lucru.

Conform programului, la 22 noiembrie, ora 14:30, va avea loc festivitatea de premiere a laureaților. De rând cu alte instituţii, Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” va oferi premii celor mai reuşite lucrări prezentate în cadrul expoziţiei, iar Departamentul Ştiinţă va prezenta un stand cu brevete şi drepturi de autor obţinute de către inventatorii şi cercetătorii Universităţii. 

Programul expoziţiei poate fi accesat aici: http://www.agepi.gov.md/sites/default/files/newsgallery/2019/11/Program_Infoinvent.jpg

 

usmf
Centrul Internațional de Expoziții
Moldexpo
inventatori
cercetători
Infoinvent

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii