O delegație din Maroc va vizita USMF „Nicolae Testemițanu”

Published: 31.01.2020
03 - 
10:00
Blocul didactic central
Free

 

În perioada 3-5 februarie curent, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va găzdui o delegație din Maroc în componența Alinei Nicoleta Aamoum și Abdelghani Aamoum, reprezentanți ai Agenției de recrutare a studenților pentru studii în străinătate. Vizita are drept scop determinarea obiectivelor de colaborare în vederea dezvoltării unor proiecte comune în domeniul instruirii medicale universitare.

Delegații vor avea o întrevedere cu reprezentanți ai administrației USMF „Nicolae Testemițanu”, la care vor discuta aspecte ale cooperării cu instituții de învățământ medical din Maroc. Ulterior, oaspeții vor vizita Muzeul de Anatomie a Omului, Centrul Universitar de Simulare în Instruirea Medicală, Clinica Stomatologică, Blocul didactic nr. 1 „Leonid Cobâleanschi”, Complexul Sportiv Universitar, căminele studențești ș.a. 

Add to Calendar 2020-02-03 03:02:20 2020-02-03 03:02:20 O delegație din Maroc va vizita USMF „Nicolae Testemițanu” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii