Conferința națională cu participare internațională „Ziua Bolilor Rare 2020”

Published: 27.02.2020
12:00
Institutul Mamei și Copilului (mun. Chișinău, str. Burebista, 93)
Free

Departamentul Pediatrie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova organizează o conferință națională cu participare internațională dedicată Zilei Bolilor Rare

Evenimentul științific va avea loc în data de 28 februarie curent și se va desfășura la Institutul Mamei și Copilului (mun. Chișinău, str. Burebista, 93), Blocul morfologic, Aula „Victor Ghețeul”, începând cu ora 12:00.

Conferința va întruni peste 180 de specialiști - medici pediatri, neuropediatri, neonatologi, neurologi, medici de familie, geneticieni ș.a. 

Printre invitații speciali se numără și Călin Deleanu, cercetător la Centrul de Chimie Organică „C.D. Neniţescu” al Academiei Române (AR) şi la Institutul de Chimie Macromoleculară „Petru Poni” al AR, care va participa cu comunicări.

Întrunirea este organizată în parteneriat cu Societatea de Pediatrie din Republica Moldova, Institutul Mamei și Copilului, Centrul Genetic de Excelență din RM și Asociația Reabilitării Copiilor cu Fenilcetonurie (ARC-PKU).

Add to Calendar 2020-02-28 10:00:00 2020-02-28 10:00:00 Conferința națională cu participare internațională „Ziua Bolilor Rare 2020” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
Ziua Bolilor Rare 2020
conferință internațională
medici pediatri
neonatologi
neurologi
medici de familie

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii