Copilul frecvent bolnav în perioada pandemiei

Published: 06.05.2020
13:00
on-line

Oficiul Organizației Mondiale a Sănătății în Republica Moldova în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii, Reprezentanța de la Chișinău, organizează seminarul on-line cu genericul Copilul frecvent bolnav în perioada pandemiei.

Evenimentul se va desfășura joi, 7 mai 2020, cu începere de la ora 13:00 și va fi transmis live de Privesc.eu și pe pagina de Facebook a Universității.

În calitate de experți sunt invitați profesorul universitar Ninel Revenco, șefa  Departamentului Pediatrie și Ianoș Adam, asistent universitar la același departament al USMF „Nicolae Testemițanu”, precum și Dorina Savoschin, medic-pediatru la Institutul Mamei și a Copilului.

În cadrul acestui parteneriat, în total, vor fi desfășurate zece sesiuni de instruire on-line.

 

Add to Calendar 2020-05-07 10:00:00 2020-05-07 10:00:00 Copilul frecvent bolnav în perioada pandemiei Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
webinar
conferință on-line
Departamentul Pediatrie
pandemie
coronavirus
copilul bolnav
sănătatea copilului

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii