Al II-lea grup de suport on-line pentru studenți

Published: 12.05.2020
17:00
on-line
înregistrare prealabilă

Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră (CCPGC) al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează cel de-al II-lea grup de suport on-line pentru studenți. 

Întâlnirea va avea loc joi, 21 mai 2020, cu începere de la ora 17:00, pe platforma Zoom. Pentru participare la acest grup, care este de format închis, mediciniștii pot să se înregistreze accesând https://forms.gle/Vf9TQwrbcfJJmfwH9 și completând formularul respectiv. 

Întâlnirile vor dura aproximativ 90 de minute și vor fi moderate de Corina Lazăr, psiholog la CCPGC. Într-o atmosferă amicală, participanții își vor împărtăși emoțiile, grijile, fricile, neliniștile, anxietățile și vor primi susținerea colegilor și consiliere din partea specialistului. 

Acest grup de suport psihoemoțional este organizat special pentru studenții și medicii-rezidenți ai USMF „Nicolae Testemițanu”, în scopul ventilării unor anumite stări negative cauzate de criza pandemică COVID-19. 

Următoarele ședințe vor fi stabilite de comun acord cu participanții.

Persoana de contact: Corina Lazăr, psiholog, tel.: 0783 33368.

Add to Calendar 2020-05-21 14:00:00 2020-05-21 14:00:00 Al II-lea grup de suport on-line pentru studenți Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
CCPGC
grup de suport
consiliere studenți
susținere psihoemoțional

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii