Infecțiile virale acute ale căilor respiratorii superioare - de la răceala comună la COVID-19

Published: 20.06.2020
14:00
on-line
înregistrare prealabilă

 

„Infecțiile virale acute ale căilor respiratorii superioare - de la răceala comună la COVID-19” este genericul unei conferințe on-line, organizată de Catedra de otorinolaringologie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, în contextul evenimentelor consacrate Anului Lucrătorului Medical și a Farmacistului.

Evenimentul va avea loc în data de 25 iunie curent, cu începere de la ora 14:00, pe platforma Google Meet

Conferința se va focusa pe particularitățile etiologice, clinico-diagnostice și de profilaxie ale infecțiilor virale ale căilor respiratorii superioare, inclusiv a COVID-19.

În calitate de participanți sunt invitați studenții de la Facultatea de  Medicină nr. 1, medicii-rezidenți de la specialitățile: Otorinolaringologie, Medicină de familie, Pediatrie, precum și membrii Catedrei ORL.    

Add to Calendar 2020-06-25 11:00:00 2020-06-25 11:00:00 Infecțiile virale acute ale căilor respiratorii superioare - de la răceala comună la COVID-19 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
on-line
platforma on-line
Catedra de Otorinolaringologie
ORL
COVID
coronavirus
infecții virale
studenţi
medici-rezidenţi
Anul Lucrătorului Medical și a Farmacistului

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii