ziua inventatorului

Felicitări cu prilejul Zilei Inventatorului şi a Raţionalizatorului

Published: 27.06.2020

 

iua inventatoruluiÎn numele comunității academice a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, Vă adresez sincere felicitări tuturor celor care ați ales calea excelenței în cercetare și în creație, cu ocazia Zilei Inventatorului şi a Raţionalizatorului.

Distinși inventatori și raționalizatori, apreciem înalt munca Dumneavoastră prodigioasă și investițiile intelectuale stabile în dezvoltarea științelor medicale și farmaceutice. Grație talentului și devotamentului pentru inovare și raționalizare, economia dispune de un suport sigur pentru dezvoltarea domeniului de sănătate publică și prosperarea țării, în general.

Vă dorim să păstrați acest spirit novator și să generați noi idei pentru elaborări inedite, proiecte originale și aplicabile în beneficiul sănătății și sporirea calității vieții oamenilor. Să aveți parte de multă sănătate, pace și armonie în familie și să vă bucurați de realizări remarcabile și aprecieri pe măsura așteptărilor Domniilor Voastre!

Cu alese sentimente de recunoștință,

Emil Ceban, 

rector al USMF „Nicolae Testemiţanu“,

profesor universitar, dr. hab. şt. med. 

ziua inventatorului
USMF
Ziua Inventatorului şi a Raţionalizatorului
rector Emil Cerban
felicitare
inventatori
cercetători
raționalizatori

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii