ziua profesorului

La mulți ani, scumpi profesori!

Published: 05.10.2020

Dragi și iubiți profesori, stimați colegi,

ziua profesoruluiAstăzi, cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului, Vă aducem un buchet cu omagiu și cordiale felicitări, urări de bine și sănătate, armonie, fericire, prosperitate și noi realizări remarcabile!  

Dumneavoastră sunteți cei care ați construit trecutul, prezentul și veți făuri viitorul Almei Mater. Sunteți cei care activați cu abnegație semănând în sufletele discipolilor lumină, bunătate, înțelepciune și perseverență, cei care modelați caractere, formați specialiști în domeniul sănătății și educați Oameni! Grație muncii asidue, măiestriei profesionale, dăruirii de sine și spiritului novator, reușiți să înscrieți performanțe în palmaresul Universității. 

Vă dorim ca activitatea didactică să vă fie productivă și să vă aducă doar satisfacție și bucurie. Să aveți parte de studenți sârguincioși care să vă inspire spre autoperfecționare continuă și noi culmi profesionale, fiecare zi să vă aducă noi idei și proiecte frumoase, întruchipate în visuri împlinite, iar munca investită să vă fie motiv de onoare și mândrie. 

Vă mulțumim pentru munca nobilă, devotamentul față de profesie și efortul depus în educarea tinerelor generații. Să păstrați cu demnitate onorificul titlu de semănători ai cunoștințelor și să vă bucurați de recunoștința, respectul, admirația și succesele discipolilor Dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate, voință și putere, optimism și forțe creatoare pentru a ne menține la înălțimea aspirațiilor noastre și a corespunde așteptărilor societății. 

Să ne trăiți mulți ani, stimați profesori! 

 

 

Cu plecăciune și înaltă apreciere,

Rector Emil Ceban, 

profesor universitar,

dr. hab. șt. med.

ziua profesorului
USMF
Ziua Internațională a Profesorului
aprecieri
gratitudine
mulțumiri
profesori

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii