Imunopedia: conferință internațională

Published: 28.10.2020
28 - 
11:00
On-line
Free

Clinica Pneumologie din cadrul Departamentului Pediatrie a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează în zilele de 28-29 octombrie 2020, conferința internațională cu genericul Imunopedia. Evenimentul științific este organizat în parteneriat cu instituții din România - Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” și Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara și Institutul de Ocrotire a Mamei și Copilului, București.

Conferința se va desfășura în regim on-line pe platforma Google Meet între orele 11:00-16:00.

La forumul științific se vor aborda subiecte privind imunitatea la copii, metode de evaluare a imunității, defecte ale sistemului imun, sindroame de imunodeficiență primară și secundară. Totodată, se va discuta despre aspecte de tratament și recuperare a copiilor cu imunitatea imunocompromisă.

La eveniment vor participa medici pediatri, medici de familie, specialiști imunologi, pneumologi, alergologi și medici-rezidenți.

Conferința științifică este dedicată aniversării a 75-a de la fondarea USMF „Nicolae Testemițanu”.

Add to Calendar 2020-10-28 09:00:00 2020-10-28 09:00:00 Imunopedia: conferință internațională Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
Imunopedia
conferință online
forum internațional
medici pediatri
medici de familie
alergologi
pneumologi
medici-rezidenţi
75 de ani de la fondare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii