Webinar „Academia Durerii ON-LINE”

Published: 02.11.2020
13:00
online
înregistrare prealabilă

Catedrele de Anesteziologie și reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”, de Neurologie nr. 1 și de Reumatologie și nefrologie ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova vor participa la webinarul internațional „Academia Durerii ON-LINE” organizat, în data de 13 noiembrie 2020, de Reprezentanța Berlin-Chemie/Menarini la Chișinău. 

Evenimentul va fi transmis între orele 13:00-16:30, accesul fiind gratuit pentru toți doritorii. Webinarul se va desfășura cu translare sincronă în limba rusă, fiind necesară doar înregistrarea prealabilă pe site-ul: www.berlinchemieacademy.com

La seminar vor participa speakeri internaționali cu nume notorii în medicină din Austria, Italia și Spania, precum și specialiști versați în domeniu din Republica Moldova, care vor aborda, în cadrul a două sesiuni de lucru, subiecte de actualitate precum: Managementul durerii acute cu AINS, focus pe siguranța CV și GI; Consensus al experților despre utilizarea CDF al dexketoprofen/tramadol; Managementul durerii postoperatorii. Dexketoprofen - o opțiune pentru analgezia multimodală; Abordare multimodală în durerea perioperatorie etc.

Participanții vor avea posibilitatea să adreseze întrebări experților în timpul sesiunilor interactive. 

Mai multe informații găsiți în Program.

Add to Calendar 2020-11-13 11:00:00 2020-11-13 11:00:00 Webinar „Academia Durerii ON-LINE” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
webinar
durere
academia
on-line
experţi
Catedra de Anesteziologie şi reanimatologie nr. 1 „Valeriu Ghereg”
catedra de Neurologie nr. 1
catedra de reumatologie și nefrologie
sesiuni interactive

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii