baner anticorupție

Campania „Corupția contaminează, fii imun și acționează!”

Published: 13.11.2020

Campania anticorupțieUniversitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemiţanu” continuă desfășurarea campaniei de integritate instituțională și de combatere a corupției cu genericul „Corupția contaminează, fii imun și acționează!”, lansată în data de 25 iunie 2014. Scopul campaniei este sensibilizarea comunității universitare privind problema corupției și încurajarea membrilor acesteia în demascarea eventualelor abateri legislative.

În acest context, Vă readucem la cunoștință Ordinul nr. 19-A din 29.01.2020 cu privire la integritatea instituțională și combaterea corupției în Universitate și faptul că a fost actualizat și aprobat Codul Moral al USMF „Nicolae Testemițanu” într-o nouă redacție.

Totodată, vom plasa pe site-ul Universității mai multe Lecții de integritate în format video, elaborate de Centrul Național Anticorupție, care vor fi distribuite și pe pagina de Facebook a instituției. 

Vă încurajăm să utilizați instrumentele create în scopul de a sesiza cazurile de corupție, de luare de mită, de șantaj și alte forme  de corupere prin: Linia Universitară Anticorupție 032 205 875, e-mail anticoruptie@usmf.md sau boxa de la intrarea în Blocul didactic central al Universității. 

Corupția contaminează, fii imun și acționează!

 

Campania Anticorupție
USMF
campanie
integritate instituțională
anticoruție
Corupția contaminează, fii imun și acționează!
linia anticorupție

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii