A II-a conferință eurasiatică Pandemia de coronavirus: diagnostic, tratament și complicații

Published: 04.02.2021
26 - 
9:00
Hotelul Royal din orașul Baku, Azerbaidjan
rezervare prealabilă

 

În zilele de 26 și 27 mai 2021, în orașul Baku, Azerbaidjan, se va desfășura a II-a conferință eurasiatică „Pandemia de coronavirus: diagnostic, tratament și complicații”. Conferința este organizată în parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, Universitatea Medicală din Astana, Kazahstan, și Universitatea de Medicină de Stat din Kirov, Federația Rusă.

Evenimentul se va desfășura la Hotelul Royal din orașul Baku, în limbile engleză și rusă.

Principalul obiectiv al conferinței constă în diseminarea cunoștințelor și a tehnologiilor „know-how” în diagnosticare, îngrijire medicală de urgență, tratament, vaccinare și abordări inovatoare în prevenirea infecției cu noul tip de coronavirus. Organizatorii conferinței consideră că impactul pe termen lung al COVID-19 va fi unul dintre riscurile geopolitice majore cu care se poate confrunta populația de pe glob în 2021.

Conferința se va axa pe următoarele direcții: Metode de diagnostic COVID-19; Tratamentul COVID-19 și utilizarea rațională a antibioticelor; Greșeli frecvente în managementul pacienților cu COVID-19; Complicații ale COVID-19; Ce este mai bun: imunitate naturală sau vaccinare?; Nutriție și dietă după tratament și imunizare; Know-how în lupta împotriva COVID-19; Organizarea luptei împotriva COVID-19: argumente pro și contra; Aspecte psihologice ale pandemiei; Relațiile cauzale ale pandemiei COVID-19 și schimbările în infrastructurile sociale și tehnice; Inițiative de educație digitală pentru sănătate; Provocări pentru cooperarea internațională și securitatea națională. De asemenea, sunt acceptate și alte subiecte originale despre COVID-19.

Înregistrarea participanților și acceptarea materialelor va avea loc în format electronic. Termenul-limită pentru înregistrare și trimiterea articolelor este 25 aprilie 2021. Pentru detalii, accesați: www.pandemic-conf-2021.com  sau https://konferencii.ru/info/136391  

Add to Calendar 2021-05-26 06:00:00 2021-05-26 06:00:00 A II-a conferință eurasiatică Pandemia de coronavirus: diagnostic, tratament și complicații Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
conferinţă
pandemie
coronavirus
COVID
diagnostic

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii