Concurs de desene „La santé bucco-dentaire pendant la pandémie”

Published: 09.03.2021
14 - 
8:00
on-line
gratuit

Asociația Studenților Stomatologi din Moldova și Agenția Universitară a Francofoniei (AUF Europe Centrale et Orientale), în parteneriat cu Catedra de limbi moderne a Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, organizează, în perioada 14 martie–14 aprilie 2021, concursul „La santé bucco-dentaire pendant la pandémie” pentru elevii claselor I-XII din instituţiile de învăţământ primar și secundar din ţară.

Potrivit organizatorilor, scopul concursului este de a promova sănătatea orală/bucală, stimulând și valorificând potenţialul creativ al copiilor. 

Concursul va fi organizat pentru trei categorii de vârstă. Elevii din clasele primare sunt îndemnați să elaboreze un desen la tema „Moi et mes amis - brosse à dents et dentifrice”, cei din clasele gimnaziale vor trebui să scrie o compunere, în limita unei pagini A4, cu subiectul „Première visite chez le dentist”, iar elevii din clasele liceale vor crea un eseu, în limita a două pagini A4, la tema „L'importance de l'éducation sanitaire dans les écoles du pays”.

Pentru a participa la concurs, doritorii trebuie să expedieze lucrările lor scrise în limba franceză, prin intermediul oficiilor poștale, la sediul Asociației Studenților Stomatologi din Moldova (str. Mihai Viteazu, 1A) sau pe presedinte.assm@gmail.com (scanate ori  fotografiate) cu mențiunea: Concursul de desen „La santé bucco-dentaire pendant la pandémie”. Ulterior, acestea vor fi apreciate de o comisie instituită din membrii Catedrei de limbi moderne a USMF „Nicolae Testemițanu”. 

Câştigătorii vor fi anunțați până pe 10 mai curent și vor fi premiaţi cu un kit de igienă dentară, ce va conţine articole necesare pentru îngrijirea personală a danturii.

Add to Calendar 2021-03-14 06:00:00 2021-03-14 06:00:00 Concurs de desene „La santé bucco-dentaire pendant la pandémie” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
Concurs
desene
Asociația Studenților Stomatologi din Moldova
Agenția Universitară a Francofoniei
elevi
Catedra de limbi moderne
instituţii de învăţământ

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii