Ziua de informare COST

Published: 11.03.2021
11:30
on-line
înregistrare prealabilă

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va participa la un webinar internațional cu prilejul Zilei de informare COST (Cost Info Day), organizat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în parteneriat cu Asociația COST (Cooperare Europeană în Domeniul Științei și Tehnologiei).

Evenimentul se va desfășura în regim on-line, în data de 16 martie curent, cu începere de la ora 11:30. Pentru participare la eveniment accesați link-ul: https://cost-eu.zoom.us/j/82124301309?pwd=QXhsditsRTJTWXpjdVRiWXY5eWJoZz09 , meeting ID: 821 2430 1309, passcode: 916616.

Scopul acestui webinar este de a oferi informații despre oportunitățile rețelei COST pentru cercetătorii și inovatorii din Republica Moldova și de a fortifica colaborările viitoare.

Universitatea noastră va fi reprezentată la acest eveniment de către conferențiarul universitar Serghei Cebanu, șeful Departamentului Medicină Preventivă. 

Asociația COST reprezintă o organizație de finanțare pentru crearea de rețele de cercetare, numite Acțiuni COST. Aceste rețele oferă un spațiu deschis pentru colaborarea între oamenii de știință din Europa, promovând și sprijinind cooperarea internațională în domeniile cercetării, dezvoltării și inovării. Asociația COST reunește cercetători și experți din diferite țări și își propune să faciliteze progrese științifice inovatoare care să conducă la noi concepte și produse. 

Mai multe detalii vedeți în Program. Informaţii suplimentare privind Ziua de informare COST sunt disponibile pe: https://www.cost.eu/events/cost-online-info-day-moldova/

 

Add to Calendar 2021-03-16 09:30:00 2021-03-16 09:30:00 Ziua de informare COST Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
USMF
webinar
ziua de informare
COST
on-line
reţea
cercetători
inovatori
Cost Info Day

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii