„100 de ani ai insulinei”: Conferință științifică națională cu participare internațională

Published: 07.06.2021
9:00
on-line
înregistrare prealabilă

„100 de ani ai insulinei” este genericul unei conferințe științifice cu participare internațională, organizată de Academia de Științe a Moldovei, la care vor lua parte activă mai multe cadre științifico-didactice de la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

Evenimentul se va desfășura în data de 9 iunie 2021, cu începere de la ora 9:00 și va fi transmis live pe platforma: https://youtu.be/ggXPmaxasB0  

Manifestarea va fi moderată de academicianul Ion Tighineanu, președintele AȘM,  profesorii universitari Emil Ceban, rectorul USMF „Nicolae Testemițanu”, Ion Mereuță și Ina Palii, academicienii Eva Gudumac, Stanislav Groppa, Teodor Furdui și Gheorghe Țîbîrnă. La forum vor participa somități în domeniu din SUA, România, Marea Britanie, Regatul Danemarcei, Federația Rusă, Ucraina și Republica Moldova.

Conferința este organizată în contextul Săptămânii Științei, dedicată celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea independenței Republicii Moldova, marcării celor 60 de ani de la fondarea AȘM și a 75 de ani de la crearea primelor instituții științifice din țară.

Mai multe detalii vedeți pe: https://asm.md/agenda-saptamanii-stiintei

Add to Calendar 2021-06-09 06:00:00 2021-06-09 06:00:00 „100 de ani ai insulinei”: Conferință științifică națională cu participare internațională Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
on-line
Conferință științifică
cadre științifico-didactice
săptămâna științei
AȘM

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii