Procese inflamatorii în prostată: webinar internațional

Published: 27.07.2021
14:00
on-line
înregistrare prealabilă

 

Catedra de urologie a Universității de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova va participa la webinar-ul  internațional Procese inflamatorii în prostată, organizat de Compania Berlin-Chemie/Menarini.

Evenimentul se va desfășura în data de 29 iulie curent, între orele 14:00- 15:00.

La seminar vor participa experţi și specialiști cu renume din Italia, Federația Rusă, Olanda, care vor aborda subiecte de actualitate în urologie.

Webinarul va fi difuzat în limba engleză, cu translare sincronă în limba rusă. Medicii interesaţi vor putea adresa întrebări experţilor şi vor primi răspunsuri în timpul sesiunilor interactive.

Accesul la întrunire este gratuit, iar pentru participare este necesară înregistrarea prealabilă pe site-ul: http://www.berlinchemieacademy.com/urology-2/#webinar3546

Mai multe detalii despre eveniment vedeți în Program.

Add to Calendar 2021-07-29 11:00:00 2021-07-29 11:00:00 Procese inflamatorii în prostată: webinar internațional Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
webinar
Procese inflamatorii în prostată
urologie
tratamentul de prostată
experți internaționali

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii