Seminar de instruire „Managementul financiar al proiectelor  Horizon Europe și H2020”

Published: 19.11.2021
22 - 
on-line
Înregistrare prealabilă

În perioada 22-24 noiembrie curent se va desfășura seminarul de instruire „Managementul financiar al proiectelor Horizon Europe și H2020”. Instruirea vine să explice beneficiarilor regulile financiare de guvernare a proiectelor internaționale de cercetare-inovare din cadrul programelor UE Horizon Europe și H2020, inclusiv: scheme de finanțare, criterii de eligibilitate, bugetarea inițială, costuri eligibile, subcontractare, calcularea costurilor de personal, evidența contabilă și înregistrarea costurilor, ratele de schimb, raportarea financiara intermediară și finală, auditul din partea UE.

Evenimentul se adresează organizațiilor de cercetare, instituțiilor de învățământ superior și companiilor private, iar limba de comunicare/instruire va fi engleza.

Seminarul de instruire este organizat în cadrul proiectului internațional H2020 NanoMedTwin – Promoting smart specialization at the Technical University of Moldova by developing the field of Novel nanomaterials for BioMedical Applications through excellence in research and twinning. 

Seminarul va fi furnizat de unul dintre partenerii proiectului – EFPC, organism de consultanță cu o vastă experiență în elaborarea și gestionarea financiară a proiectelor de cercetare în cadrul programelor comunitare ale UE.

Persoanele interesate trebuie să completeze formularul de înregistrare până la data 20 noiembrie  2021. 

Mai multe informații pot fi solicitate printr-un mesaj pe info@nanomedtwin.eu 

 

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii