Apel la candidaturi – ,,Consolidarea competențelor profesorilor implicați în formarea francofonă în ECO”

Published: 23.03.2022
18 - 
08:00
online
înregistrare prealabilă

 

Apel la candidaturiAgenția Universitară a Francofoniei (AUF) lansează apelul la candidaturi – Consolidarea competențelor profesorilor implicați în formarea francofonă în Europa Centrală și Orientală (ECO)

Apelul este adresat cadrelor didactice din universitățile membre ale AUF din Europa Centrală și Orientală implicate în formări francofone în cadrul instituției în care activează și care doresc să-și consolideze competențele pedagogice și metodologice în cadrul disciplinelor predate. Participanții trebuie să identifice o structură de formare recunoscută la nivel internațional și să se înscrie pentru modulele de perfecționare.

Agenția Universitară a Francofoniei urmează să ofere o sumă maximă de 500 de euro candidaților admiși, pentru perfecționare în formarea solicitată, care va fi realizată on-line sau cu prezență fizică.

Subiectele posibile de instruire: didactica FLE/FOS, inginerie pedagogică, traducere, tehnici și metode de predare etc. Apelul este deschis până pe 15 mai 2022.

Pentru mai multe detalii, accesați linkul: https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/appel-candidatures-renforcement-des-competences-des-enseignants-des-formations-francophones-en-eco/

Consolidarea competențelor profesorilor implicați în formarea francofonă (ECO) face parte din proiectul Dezvoltarea științelor în franceză în ECO și răspunde obiectivelor strategice ale Axei 4 – Formarea formatorilor și inovația pedagogică a strategiei AUF 2021-2025.

Add to Calendar 2022-05-15 05:00:00 2022-05-15 05:00:00 Apel la candidaturi – ,,Consolidarea competențelor profesorilor implicați în formarea francofonă în ECO” Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
AUF
formare francofonă
apel la candidaturi

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii