Cum să-ți creezi o carieră de succes în sănătate publică?

Published: 05.05.2022
15:00
on-line
înregistrare prealabilă

Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” invită elevii, absolvenții liceelor și colegiilor din țară – studenții de mâine – la o întâlnire on-line cu genericul „Cum să-ți creezi o carieră de succes în sănătate publică”.

Evenimentul va avea loc în data de 26 mai curent, ora 15:00. Pentru a participa la întrunire, doritorii urmează să se înregistreze în prealabil accesând linkul: meet.google.com/pdh-mmis-fsh

În cadrul întâlnirii virtuale vor fi abordate următoarele subiecte: 

În calitate de speakeri vor fi cadre științifico-didactice din cadrul Departamentului Medicină Preventivă și absolvenți ai USMF „Nicolae Testemițanu” – specialitatea Sănătate publică. La discuții vor participa și specialiști în domeniul sănătății publice de la Ministerul Sănătății, iar la final participanții vor putea adresa întrebări.

Evenimentul se înscrie în Planul de acțiuni a USMF „Nicolae Testemițanu” privind orientarea profesională și ghidarea tinerilor în alegerea viitoarei profesii.

Add to Calendar 2022-05-26 12:00:00 2022-05-26 12:00:00 Cum să-ți creezi o carieră de succes în sănătate publică? Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
sănătate publică
online
absolvenți
elevi
carieră
Departamentul Medicină Preventivă

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii