Actualități în epidemiologie: webinar științific

Published: 21.06.2022
13:00
on-line

 

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” în parteneriat cu Societatea de Epidemiologie din Republica Moldova organizează un webinar național cu participare internațională cu genericul Actualități în epidemiologie, dedicat specialiștilor în domeniul sănătății publice.

Evenimentul se va desfășura în data de 28 iunie curent, în regim on-line, cu începere de la ora 13:00. Pentru participare la webinar este necesară  înregistrarea prealabilă pe: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpTFEXy3O1-K8svAtZzNEGTQqMQbVty2FOCOZHclma6jSPmQ/viewform

În cadrul întrunirii științifice vor fi abordate subiecte precum: pandemia COVID-19: lecții „învățate” și lecții „neînvățate”; variola maimuței: epidemiologie, manifestări clinice și diagnosticul bolii; sănătatea ocupațională și securitatea lucrătorilor din domeniul sănătății; model de supraveghere zilnică a morbidității infecțioase; noutăți în epidemiologie. 

Invitatul special al evenimentului este prof. Dr. Emilian Damian Popovici, medic primar epidemiolog, vicepreședinte al Societății Române de Epidemiologie din România. 

La webinar sunt așteptați peste o sută de persoane: medici epidemiologi, infecționiști, medici de familie, șefi de subdiviziuni din instituții medico-sanitare, specialiști în sănătate publică, cadre științifico-didactice, studenți, medici rezidenți ș.a.

Add to Calendar 2022-06-28 10:00:00 2022-06-28 10:00:00 Actualități în epidemiologie: webinar științific Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
webinar
COVID-19
sănătate publică
epidemiologie
medici de familie
doctori
morbiditate
medici infecționiști

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii