rezultatele finale

USMF „Nicolae Testemițanu” a anunțat rezultatele finale ale concursului de admitere pentru a.u. 2022-2023

Published: 08.08.2022

Astăzi, 8 august 2022, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova a făcut publice rezultatele finale ale concursului de admitere la studii superioare de licență și integrate pentru anul universitar 2022-2023 și cele ale concursului la studii superioare de master, inclusiv la programul Management în sănătate publică. Astfel, la etapa finală de concurs atât pentru locurile cu finanțare bugetară, cât şi pentru cele în bază de contract, au participat doar candidații care au depus actele în original până la data de 6 august curent. 

Candidaţii admişi la studii în bază de contract vor fi înmatriculaţi doar după semnarea contractelor şi achitarea taxei de studii, în perioada 09-19 august 2022 (inclusiv), la Centrul tehnic al Comisiei de admitere (biroul 113). Taxele de studii urmează să fie achitate integral (100%).

sesiunea suplimentara

Menționăm că în perioada 9-12 august (inclusiv) va avea loc sesiunea suplimentară de admitere pentru anul universitar 2022-2023 pentru locurile neacoperite la studii, cu achitarea taxei în bază de contract. Astfel, în prezent, sunt disponibile 24 de locuri la programul Farmacie, 13 locuri la Fiziokinetoterapie și reabilitare, 6 locuri la Asistență medicală generală, 7 locuri la Optometrie, 15 locuri la Tehnologie radiologică și la programul Sănătate Publică – 13 locuri. 

În aceeași perioadă se anunță primirea actelor pentru participare în concurs în sesiunea suplimentară la studii superioare de master (ciclul II), Tehnologii moleculare în sănătate: cu finanțare de la bugetul de stat – 1 loc; pe bază de contract – 2 locuri. Pentru mai multe informații accesați:https://admitere.usmf.md/ro/admitere/studii-universitare/candidati-autohtoni/studii-superioare-de-masterat-ciclul-ii/informatii

Actele vor fi prezentate în original la Comisia de admitere – Blocul didactic central al USMF „Nicolae Testemițanu” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 165). Programul de lucru: 09:00-17:00, pauză 13:00-14:00. Dosarul depus trebuie să conțină toate actele necesare: https://admitere.usmf.md/ro/admitere/studii-universitare/candidati-autohtoni/studii-superioare-integrate-ciclul-i-si-ciclul-ii/acte-necesare

Rezultatele sesiunii suplimentare de admitere vor fi făcute publice la 13 august curent.

Felicitări tuturor tinerilor pentru obținerea statutului de medicinist și vă spunem „Bine aţi venit în familia USMF „Nicolae Testemițanu”! 

Curaj și încredere le dorim tinerilor care vor participa la sesiunea suplimentară a concursului de admitere. Nu ratați șansa!

rezultatele finale
usmf
universitate
admitere 2022
rezultate finale
programe de studii

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

URMĂRIȚI-NE

Comentarii