Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță, ediția 2022

Published: 25.08.2022
19 - 
13:00
Necesită rezervare
Free

Cercetarea în biomedicină

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova va organiza Conferința științifică anuală Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță, în perioada 19-21 octombrie 2022. În acest an, conferința științifică va fi consacrată aniversării a 77-a de la fondarea Almei Mater și celor 95 de ani de la nașterea profesorului Nicolae Testemițanu, fost rector al USMF „Nicolae Testemițanu”, ministru al sănătăţii, ilustru savant și Om de stat, academician post-mortem. În data de 18 octombrie, în contextul comemorării renumitului rector, va fi organizată o preconferință dedicată vieții și activității Domniei Sale.

Potrivit prorectorului pentru activitate de cercetare, academicianul Stanislav Groppa, conferința științifică anuală va fi inaugurată în data de 19 octombrie, cu începere de la ora 13:00, în cadrul ședinței solemne a Consiliului științific, și va continua cu o serie de comunicări magistrale cu genericul State of the Art Lectures, începând cu ora 15:00. Ultimele vor fi ținute de profesori invitați de peste hotare, specialiști renumiți în domeniul medicinei. 

În data de 20 octombrie, vor avea loc simultan 8 sesiuni în secții pe profil tematic, cu începere de la ora 9:00. În aceeași zi, la ora 15:00, participanții vor putea lua parte la un șir de cursuri educaționale și workshopuri medicale, conform înregistrării prealabile. 

Ședința extinsă a Senatului universitar va avea loc pe 21 octombrie, începând cu ora 14:00, după care se va desfășura Gala Laureaților, cu începere de la ora 16:00. 

Totodată, va fi organizată o expoziție virtuală privind realizările în domeniul cercetării și inovării în anii 2021-2022, în baza participării reprezentanților Universității la expoziții și saloane internaționale de cercetare, inovare și transfer tehnologic. 

Pentru informații suplimentare, puteți să expediați un mesaj pe: conferinta.anuala@usmf.md

Programul final al Conferinței urmează să fie anunțat ulterior. Urmăriți subsite-ul conferinței: https://conferinta.usmf.md/ 

Participanții se pot înregistra la lucrările Conferinței, la cursurile educaționale și workshopurile medicale începând cu 12 mai și până în 20 septembrie 2022, iar posterele electronice vor putea fi încărcate cu începere de la 10 august până pe 10 septembrie 2022.

Rezumatele științifice vor fi încărcate în funcție de apartenență la subdiviziune începând cu data de 12 mai, până în data de 5 iunie 2022.

Vedeți Programul manifestărilor aniversare.

 

Add to Calendar 2022-10-19 10:00:00 2022-10-19 10:00:00 Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță, ediția 2022 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public
usmf
conferinţă
calitate, excelență și performanță
biomedicină
state of the art lectures
77 de ani
aniversare

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii