„Academia durerii și guta”: conferință interdisciplinară cu participare internațională 

Published: 03.11.2022
Complexul Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25)
ora 9:00

 

Disciplina de reumatologie și nefrologie din cadrul Departamentului Medicină  Internă al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, în colaborare cu Compania Berlin-Chemie/Menarini organizează conferința interdisciplinară cu participare internațională Academia durerii și guta.

Evenimentul științific va avea loc în data de 5 noiembrie 2022, cu începere de la ora 9:00, în incinta Complexului Sociocultural Universitar (str. Nicolae Testemițanu, 25). Conferința va fi desfășurată în format mixt, cu prezență fizică și on-line. Linkul de conectare:

https://lcmagency-eu.zoom.us/j/83655392826?pwd=MElqbXhsQ0NkS2JlNGFiQTBiSU1OQT09 , Meeting ID: 836 5539 2826, Passcode: LCM2022 .

Subiectele ce vor fi abordate la conferință vizează noile aspecte clinice în hiperuricemie și gută, managementul durerii la pacienții reumatologici cu osteoartrită, precum și recomandarea noilor medicamente pentru tratarea acestor maladii.

La eveniment sunt invitați specialiști notorii în domeniu din Republica Moldova și Franța. 

Detalii în Program.

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii